desc

Welkomswoord

Leuk dat jullie een blik op onze site werpen. Jullie kunnen hier vanalles vinden over onze toneelvereniging Silhouet, van de stukken die we gespeeld hebben tot informatie die je nodig hebt om zelf lid te worden en een verslag van al onze activiteiten in onze culturele stad Venlo tot alle benodigde informatie over ons nieuwe productie.

Veel leesplezier en hopelijk tot ziens bij een van onze voorstellingen!

Pak 't kòffer maar waer oét schat

Silhouet is druk bezig met de voobereiding van het nieuwe toneelstuk onder regie van Mariet Tans.

Speeldata 2019

• Vrijdag 19 april
  • Zaterdag 20 april
  • Dinsdag 23 april
  • Vrijdag 26 april
  • Zaterdag 27 april
  • Dinssdag 30 april
  • Vrijdag 3 mei
  • Zaterdag 4 mei

De voorstellingen van "Pak 't kòffer maar waer oét schat" zullen plaatsvinden in gemeenschapshuis de Bantuin, aanvang 20.00 uur.

Kaartverkoop

De kaartverkoop start op 22 maart. Leden en donateurs kunnen al bestellen met hun code. Kaartjes zijn uitsluitend verkrijgbaar via de onderstaande links:

Vrije verkoop »    Donateursverkoop »    Ledenverkoop »