(1996) Laot Truus maar schuuve

Thei Billekens van aevenementeberoo 'Spektakel' wil ein groeët popkónsert organisere met Mick Jagger as klapper. Maar ja, hae is bijna platzak en wao haolste dan de benuuëdigde ƒ 30.000,- vanaaf? Zoel zien schoeënmooder um aan de benuuëdigde pièke wille helpe? Zien vrouw zuut 't in iddersgeval neet zitte.

De redding blièk naobeej as unne schatrièke ome oèt Amerika op bezeuk kump. Hae kump kinnesmake met Sofie, de vrouw van Thei, die hae nog noeëts gezeen haet. Sofie is echter juus ein paar daag nao eur kranke mooder. Veur hoèshaldster Truus is 't allemaol gen probleem. Zeej speult waal effe, 't is immers toch maar veur hoeëgoèt einen daag, veur Sofie. De echte probleme óntstaon echter as d'r nog mier ónverwachte gaste kómme. Thei wet 't allemaol redelik ónder kóntrole te halde, wièsdet Sofie thoèskump.

Rolverdeling:


Henk Mulder  |  Thei Billekens

Karen Buwalda  |  Sofie Billekens

Marleen Gielen  |  Jenny

Marian Hendriks  |  Truus 

Hans Jacobs  |  Harie 

Eric Sweijen  |  Sef

Emmy Verhaar  |  Mevr. Jaarsma

Thérèse Mulder  |  Madame Elise

Tom Derkx  |  Regie

 

 

 

Veurstellinge: 22, 23, 29 en 30 mièrt 1996
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs