(2006) Pensioen, intelik rös? (einakter)

Hiér Jacobs (Piet Berden) is net met pensioen en haet zién afscheidsfees op de zaak gehad. Hae zit lekker met ein tas koffie nao te geneete als zién dochter Tien (Miranda Steegh) binnekump; of hae neet eine daag op de kinder kin passe. De buurvrouw (Juul Stokbroekx) kump auk naeve; wil hae neet komme behange. Vrind Theo (Jaap Buwalda) haet nog inkele klusjes wao hae waat hölp beej kin gebroeke. En pestoér belt want dae haet nog aemus veur de collecte nuuëdig. Pensioen, intelik rös?

Wie hiér Jacobs dit haet opgelos had geej auk kinne zeen op 8 oktoeëber beej de aope daag van 't nieje gemeinschapshoés in 't Ven

Rolverdeling:


Piet Berden  |  d’n hiér Jacobs

Miranda Steegh  |  Dochter Tien

Juul StokBroekx  |  Buurvrouw

Jaap Buwalda  |  Vrind Theo

 

 

 

Veurstellinge: ouverture zóndag 3 september en 8 oktober beej de äöpening van Bantuin
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs