(2010) De sleutel leet ònder de mat

Det waas toch aafgespraoke…….det de sleutel ònder de mat zoel ligge. Maar als femilie Advocaat op de stoep steit leet d'r genne sleutel. Maar Wiel zal ziéne vakansie d'r neet daor laote bederve, al mòt hae oétintelik daor de raam naor binne. Det mak um wal verdach beej Oma Van Dongen die metein de pliesie belt. Ein arrestasie kin neet oétbliéve, tot hölp in de hoéshalding Fleur met ein good idee kump. Alles liék good te gaon, maar dan kumpde femilie Broekhuizen thoés. Wae zién toch allemaol die minse in eur hoés?

Rolverdeling:


Henk Mulder  |  Wiel Advocaat

Marian Naus  |  Suus Advocaat

Danielle Steeghs  |  Sjoukje Advocaat

Jaap Buwalda  |  Ben Broekhuizen

Juul Stokbroekx  |  Corrie Broekhuizen

Eric Sweijen  |  Rob van Rees

Charlot Derkx  |  Fleur 

Lina Emonts  |  Oma van Dongen 

Jos Aquina  |  Billy MacGregor

Marja Witlox  |  Regie

Veurstellinge: 2, 3, 9, 10, 13, 16 en 17 april
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs