(2011) De Proetsende Struukrouver (Einakter)

Umdet vrouw Doetje zoeë vuuël knoéflauk in eure petatteslaaj duit wil rouver Robijn eur eigelijk leever neet miér euvervalle. Gelökkig kump charmeur Romedeo met ein vlaai veurbeej, wao geheime ingrediënte zitte die stank van knoélauk oét d'n aom haole. Det die ingrediënte

neespoejer en laxeermiddel zién weite allein jónkvrouw Geerte en zién vriendin Trijn die de vlaai als symbool van eur maagdelijkheid naor de kastiélhiér meuste steure. Rouver Robijn nees zich te barste wao daor 't leeve um ónder oét d'n baom velt.

Rolverdeling:


Jos Aquina  |  Rouver Robijn

Miranda Steegh  |  Romedeo 

Dian van Dreumel  |  jonkvrouw Geerte

Danielle Steeghs  |  Vriendin Trijn

Lina Emonts  |  Inleiding

 

 

 

Veurstellinge: ouverture zòndaag 11 september
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs