(2011) ‘t Liék is kwiét

Weej kòmme um 't testament veur te laeze.........en neet um zién stoffelikke reste te begrave'. Maar ja, begrave geit lastig als 't liék kwiét is. Wao ein erfenis te verdeile velt en neet alles iérlik verlöp, dao mòt 't wal fout gaon. D'n alde hiér Debertrand dach alles good geregeld te hebbe, maar hae had gèn raekening gehalde met zién steefdochters, die idder op eur eige wiés taege 't laeve, én d'n doeëd aan kiéke. Gelökkig hebbe de notarisse Nootermans en Verheijen nog ein biétje gezònd verstand....

Rolverdeling: 


Harry van Dreumel  |  Alfons Nootermans

Eric Sweijnen  |  Eugène Verheijen

Marian Naus  |  Godlieve Debertrand

Danielle Steeghs  |  Anne Beelen

Jos Aquina  |  Cor Janssen

Lina Emonts  |  Agnes

Piet Berden  |  Dr. De Bruin

Henk mulder  |  Baer Soree

Marja Witlox  |  Regie

 

 

 

Veurstellinge: 22, 23, 29, 30 april, 4, 6 en 7 mei
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs