(2024) Oét de alde doeës van Sjaak Spier

Wae dink det Shakespeare in 1616 gestòrve is zit d’r aevel good naeve. Hae waas stiekum naor Venlo vertròkke um dao joeksig vaerder te laeve. Romeo & Julia, Hamlet, ’t waort um allemaol te zwaor. Die druuëge drama stökke, hae waas d’r ech mei klaor. Volksverhaole met humor schriéve, det waas ziéne wins. En det kòs ’t beste veur de lach-levende Venlose mins. Shakespeare ziéne naam waas aevel lastig en kiér op kiér, Hadde de Venlonaere ’t euver die verhäölkes van Sjaak Spier.

Oét de alde doeës van Sjaak Spier; 3 kwante einakters door teniélvereiniging Silhouet. Speuldata: 14-15-17-18 mei, 20:00 oor in gemeinschapshoés de Bantuin. De kaartverkoup start 15 april um 10:00 oor on-line en beej Koops in de Klaosstraot. Donateurs en leeje kinne al on-line bestelle.
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs