(1990) Het zal je kind maar wezen

Egbert Mezendaal runt same met zienen kumpel Arnold Botermans einen groeëthandel in sport- en kampeerartikele. De zake gaon erg slech. Op ketoeër wuurt de dagelikse sleur in éíne klap veranderd door de kóms van advekaot Gretha de Lang, die belangrièk niejts oèt Pariès kump bringe.

Egbert Mezendaal haet jaore geleeje unnen tièd in Pariès op kamers gewoeënt. De hospita wao hae verbleef waas ein óngetrouwde mooder. Egbert vatte sympathie op veur eur döchterke en adopteerde eur um op dees wiès, wies zienen 21e verjäördaag finansjeel te óndersteune. 't Döchterke, óndertösse volwasse en getrouwd met unnen rièke man, kump same met euren adverkaot euren waaldoonder van waalièr te bezeuke.

Haet Egbert ein kind in Pariès? Paniek alum. As schoeënmooder en 't persenièl zich ouk nog met de zaak gaon bemeuje is 't hek van de dam.

Rolverdeling:


Jaap Schoon  |  Egbert Mezendaal

Thérèse  Mulder  |  Ageeth 

Piet Berden  |  Arnold Botermans

Han Thijssen  |  Mevr. De Leur

Cobie Janssens  |  Sandra van Ginneken 

Hans Titulaer  |  Fons van Sleen 

Mariet Roodbeen  |  Gretha de Lang

Ans Ploum  |  Ria van Bergen 

Miranda Tenten  |  Anke 

Huub Schreurs  |  Regie 

 

 

 

Veurstellinge: 27, 28 april, 4 en 5 mei 1990
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs