(1999) Harry’s nachtmerrie

Baron en barones van Sevenum zitte in ein lastig paket. Zeej zien neet mier in staot eur deur kestièl te ónderhalde. Ze mótte ein deil van eur adelikke woeëning aope stelle veur róndleidinge, dit tot groeëte taegezin van de barones. Zeej zuùt 't leefs det eur dochter trouwt met de zoon van eur beste vriendin, dae good in de slappe was zit, óndanks 't feit det eur dochter eigelik al emus anders op 't oug haet. Plots bliek det hoèsbedeende Harry unne groeëte kunstenaer is. De barones ruùk eur kans. Binnekort geit eure naam euver de tóng en zal eur aanzeen allein maar stijge. As eur dochter dan ouk nog met eur 'keus' geit trouwe kin eur gelök neet mier kepot. Helaas ister ein groeët misverstand. 't Schilderstök is neet door Harry, maar door zien nichje gemak. Vervolges haet hoèshaldster Lottie 't ingesteurd veur ein wedstrijd van 't ministerie. Um alles nog ingewikkelder te make kump ein Belgische freule zich ouk nog door Harry laote portrettere. Neteurlik kump alles op zien puuëtjes terech.

Rolverdeling: 


Harrie van Dreumel  |  Govert

Miranda Steegh  |  Adelheid 

Marleen Gielen  |  Trix van Sevenum

Eric Sweijen  |  Harry Lovers 

Lina Emonts  |  Lottie 

Han Thijssen  |  Steffie

Ria Koelen  |  Josje Rozemond

Hans Jacobs  |  Chriet Wenting 

Piet Berden  |  Roderick van nispenrode 

Marian  Hendriks  |  Louise 

Paul Ploum  |  André 

Cobie Janssens  |  freule van Stoet tot Haspel 

Emmy Verhaar  |  Mevrouw de Börgemeister

 

 

 

Veurstellinge: 5, 9, 10, 16 en 17 april
Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs