(2006) Neum mich gèn mam

Dién dochter kump thoés met eine vrind van 50! 't Zal dich gebeure. De dochter van Ellen kump thoés met eine niéje vrind, maar waat 't nog neet d'r beej had verteld is det dae vrind de zelfde laeftiéd haet als zién mam. Ellen zet alles in 't werk um de relatie te verbraeke, maar det zit um neet mei. Zeker neet als auk de bure zich d'r mei gaon bemeuje, de dominee en zién zuster dökker euver de vloer kòmme als gewins én de hoéshaldster met eine kater rondlöp.

Rolverdeling


Juul Stokbroekx  |  Ellen

Charlot Derkx  |  Lisa

Marian Naus  |  Merieke

Jeanne Mulders  |  Wilma

Paul Ploum  |  Herman

Eric Sweijen  |  Dominee Hubert 

Claudia Hovens  |  Therese 

Jaap Buwalda  |  Peter

Regie  |  Karen Buwalda
Veurstellinge: 14, 15, 21, 22, 25, 28 en 29 april

Share:
2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs