(2006) Vrijdag

Gén stok van Silhouet, maar ein biétjeTòch auk waal. Karen, òs lid en regisseuse volg momenteel de regie opleiding van 't LFA. Dao veur mot 't zelf ein produksie op de planke bringe. Gelökkig haet 't ein gereidschapskis met de naam Silhouet, wao allerlei hendige en getalenteerde minse in zitte.


Maar tòch is 't genne kattendrek. Zeker neet als we naor 't stok kiéke. Vrijdag, van Hugo Claus, geit euver Georges, dae nao ein gevangenisstraf van twieë jaor vanwaege incest met zien dochter, weer thoés kump. Zién vrouw haet in de tössetiéd ein verhalding gekrege met ziéne beste vrind.

Rolverdeling:


Frans van Aken

Jinke Kijlstra

Marleen Gielen

Edwin Tusveld

Karen Buwalda  |  Regie

 

 

 

 

Veurstellinge: 18 en 19 februarie
Share:

Leave a Reply

2024 © Venlose Tenièlvereiniging - by Alpha Labs